Prisluškivanje telefona

Prisluškivanje telefona je glavna oblast prisluškivanja uopšte.

Snimanje razgovora fiksnog i mobilnog telefona je dozvoljeno u slučaju zaštite svoje porodice, kontrole radnika u sopstvenoj firmi, nadzora dece, preljubnika i slično.

Prisluskivanje.net se godinama bavio proizvodnjom uredjaja za praćenje rada fiksnog telefona. Razvijali smo sve tehnike na terenu bez obzira na broj utičnica, telefonske instalacije ili vrstu linije.

Kada je u pitanju prisluškivanje telefona garancija je uvek neograničena a rezultati 100% sigurni.

prisluskivanje telefona

Postoji mogućnost nadzora:

  • Fiksnog telefona
  • Mobilnog telefona

Prisluškivanje mobilnog telefona je detaljno objašnjeno na našoj sledećoj stranici.

Prisluškivanje fiksnog telefona podrazumeva da imate snimač koji se automatski pali i gasi na podizanje i spuštanje slušalice. Savršeno se čuju obe strane.

Totalno je bešuman. Priče o tome da imate smetnje na liniji i da Vas zato možda prisluškuju nemaju nikakvu osnovu u praksi.

prisluskivanje fiksnog telefona

Snimači razgovora imaju dodatak koji ih spaja  sa bilo kojim delom telefonskog kabla. Mogu biti spojeni sa dve tanke licne. Takodje mogu imati nastavak koji se samo utakne u bilo koju telefonsku utičnicu.

Prisluskivanje.net uz svaki uredjaj daje obe opcije.

Razgovori se snimaju nekoliko dana ili koliko Vi želite radi kasnijeg preslušavanja na aparatu koji dobijete od nas za ovu namenu.

Cena prisluškivača telefona je od 75 – 100€. Postoje i modeli od 45€ ali su zastareli.

Prisluškivanje na daljinu

Postoji mogućnost da bubice za fiksni telefon budu vezane za dovodni telefonski kabl. Tada možete na specijalnom prijemniku slušati razgovor uživo bez potrebe ulaska u prostor jer se bubica napaja direktno sa kabla.

Ovaj komplet se retko koristi. Prisluskivanje.net poseduju proizvodnju ovih uredjaja.

pracenje telefona

Praćenje fiksnog telefona i snimanje razgovora podrazumevaju zakonski saglasnost obe strane koje pričaju.

Naravno da ako želite da pomognete detetu zbog lošeg društva nećete ga obaveštavati o tome. Ovo se više odnosi na veće sisteme sa velikim brojem korisnika gde se to objašnjava unapredjenjem usluge.

Glavni način u ovom slučaju su digitalni snimači. Njihova velika prednost je što su višenamenski tako da mogu da se koriste kako za fiksni telefon tako i za prostorije ili automobil.

Ovo je najprodavaniji proizvod svakog spy shopa, najpouzdaniji i donosi rezultate bukvalno uvek jer ne zavisi od signala kartice, konfiguracije terena, struje niti bilo kakvog spoljnog faktora.

snimanje razgovora telefonaSuština je u izboru pravog digitalnog snimača čije karakteristike moraju da zadovolje ovu vrstu rada.

Modeli koji izlaze se često menjaju, sve su kvalitetniji, jeftiniji i što je najvažnije imaju dug vek trajanja baterije.

Posedujemo i aparate koji rade na struju ali se njihov rad ne preporučuje usled veće vidljivosti i nepotrebne zavisnosti od 220V.

Pirsluskivanje.net:

  • Ima velikog iskustva u ovoj oblasti
  • Nudimo višestruko proverenu opremu
  • Kratka obuka i detaljno uputstvo se podrazumevaju
  • Svaki dogovor oko cene je moguć

Pogledajte video snimak da bi lakše razumeli ovu oblast. Digitalni snimač koji je prikazan je nebitan u smislu modela jer uvek imamo najnovije ali je izgled veoma sličan a suština ista. Neke od njih možete videti i na slikama.

Javite nam se i objasnite Vaš slučaj i mi čemo Vam prijateljski odgovoriti sve što Vas zanima.